Hastighedsoptimering WordPress – Danmarks bedste hastighedsoptimering

25 år med hands on hastighedsoptimering af hjemmesider, giver mig det bedste udgangspunkt for optimering af din WordPress hjemmeside.

Selvom du allerede har haft en til at se på hastigheden, har jeg endnu ikke haft en wordpress side, som ikke kunne blive op imod 2-3 gange hurtigere end det den var optimeret til. Sådan er det når man får Danmarks bedste hastighedsoptimering.

Når jeg optimere wordpress hjemmesider, vil der være fokus på hver eneste side, og selv i backend vil jeg foretage optimeringer som gør arbejdet med siden hurtigere.

Hurtigere wordpress

Ja jeg kan optimere din hjemmeside

Vil du også have en højere ranking på google og slå dine konkurrenter. Så har jeg her lavet nogle pakkeløsninger til hastighedsoptimering af wordpress hjemmesider.

Hastighedstest

Grundig hastighedstest af din hjemmeside fra ende til anden. Du får syn for sagen og ser hvordan din hjemmeside spiller på hastigheden.

Frontend

Frontend optimering er til de hjemmesider som IKKE er medlemssider, webshops etc. og som ikke har brug for den rigtig dybe optimering af hastigheden.

WooCommerce

Woocommerce hastighed, er til webshoppen der køre langsomt. Her vil der både være dyb optimering af frontend men også backend.

WordPress blog

Optimering af wordpress bloggen så den køre hurtigt for dine læsere. En typisk blog bør have en Google pagespeed score 90-100 på mobil og computer. Dine besøgende bliver glade

Firma website

Firmaets hjemmeside skal være super hurtig så den er brugervenlig, får flere konverteringer og bedre rankings på Google. Hurtigere firma hjemmeside.

Support aftale

Til de der gerne vil sikre at WordPress hjemmesiden altid er hurtig. Eller hvis du bare gerne vil sikre at du har en sparingspartner når du laver nyt.

WordPress hastighedstest

Hastighedstesten er den vigtigste

Uden en hastighedstest kommer man ikke ret langt med hastighedsoptimering af wordpress hjemmesiden. Man ved ikke hvor hurtig hjemmesiden er, eller hvor hastigheden fejler.

Der findes mange værktøjer til hastighedstest, men det er ikke alle der er lige gode og det er ikke alle der skal læses på samme måde.

Jeg benytter følgende hastighedstests:

  • GT Metrix
  • Google Pagespeed Insights
  • Google Chrome Lighthouse test
  • Google Chrome trace

Google PageSpeed Insights
Hastighedsoptimering test på computer pagespeed score 100 - 0.3 sekunder
hastighedsoptimering computer – pagespeed score på 100 – Load på 0,3 sekunder – Det er hurtigt
Hastighedsoptimering mobil – Pagespeed score 99 – Load 1 sekund

Frontend hastighedsoptimering

Optimeringen alle hjemmesider har brug for

Frontend optimering er for mig hvordan hjemmesiden loader for brugeren. Google kalder det Core Web Vitals, men jeg har i mange flere år før Google kom med Core Web Vitals, arbejdet ud fra selv samme princip.

Frontend optimering er blandt andet at se på hvordan filer loader, om de skal loade, om der er for meget kode og hvor man kan rydde op henne.

For wordpress er det ofte sådan at når man installerer et plugin, tema etc. Så loades der også yderligere css og js filer på alle sider. Dette er langt fra nødvendigt. Yderligere kan det også være du har plugins som du reelt ikke bruger, eller filer loader på det forkerte tidspunkt og er blokerende.

Frontend optimering er nødvendigt for alle hjemmesider uanset type.

Woocommerce hastighed

Hastighedsoptimering af webshoppen

En webshop skal være hurtig fra start til slut i kundeforløbet. Det går fx ikke at brugeren hurtigt at lægge noget i kurv, hvis hele Checkud delen er langsom.

Dette kræver mere viden om systemet og hvad det er der gør webshoppen langsom. For det er ikke nok bare at se på frontend optimeringer her.

Læs mere om Woocommerce hastighedsoptimering her.

Google PageSpeed Insights

Få hastighedsoptimeret din wordpress hjemmeside i dag og få højere ranking på Google.

Danmarks bedste hastighedsoptimering af wordpress hjemmesider.

Spørgsmål?

Kontakt mig for at få svar på dine spørgsmål

Blog

De seneste ekspert indlæg

Google Pagespeed Insights

Sådan bruger du Google Pagespeed insights korrekt Mange benytter Google Pagespeed Insights i dag, af den grund at Google de ...

25 års med hastighedsoptimering gør mig til den i Danmark med størst erfaring med lige netop hastighed på wordpress hjemmesider. Danmarks bedste hastighedsoptimering.

Resources

Blog

Kontakt

Kim Tetzlaff ApS

Løvstikkevej 59 1tv
2300 København S